PRIVACY VERKLARING

PRIVACY VERKLARING

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

Chinese Medical Development Center Zoetermeer gevestigd en kantoorhoudende te Zoetermeer (2724 EK) aan de Parkdreef 58, hierna te noemen “ Chinese Medical Development Center Zoetermeer” hecht veel waarde aan een verantwoorde omgang met persoonsgegevens van haar bezoekers.

Chinese Medical Development Center Zoetermeer verwerkt uw persoonsgegevens dan ook zorgvuldig en met inachtneming van de bepalingen die de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming daaromtrent stelt. In deze Privacy Verklaring informeert

Chinese MedicalDevelopment Center Zoetermeer u over de manier waarop Chinese Medical Development Center Zoetermeer uw persoonsgegevens verwerkt en hoe u deze kunt wijzigen of daartegen in verzet kunt. Deze Privacy Verklaring heeft alleen betrekking op de diensten die door Chinese Medical Development Center Zoetermeer worden aangeboden op www.naturaltaste.nl

.

Artikel

1 Uitleg persoonsgegevens en specifieke doelen voor de verwerking daarvan 1. Persoonlijk

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

 gebruikt gegevens om u een zo persoonlijk

mogelijke winkelervaring te bieden.

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

 past wat u op

www.naturaltaste.nl

 ziet aan op uw interesses.

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

gebruikt daarvoor bijvoorbeeld gegevens van eerdere bestellingen, uw IP-adres en cookies. Over

cookies kun u hier meer lezen.

2

.

Doel

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

 verzamelt en verwerkt dus uw

persoonsgegevens. Door middel van het bezoeken van

www.naturaltaste.nl

, gaat u akkoord met

deze Privacy Verklaring en geeft u toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens zoals

beschreven in deze Privacy Verklaring.

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

 gebruikt

uw gegevens voor verschillende doelen. Hierna kunt u zien welke doelen dat zijn. Wij gebruiken

daarbij van jou ontvangen gegevens, maar ook door onszelf verzamelde gegevens. Bijvoorbeeld

gegevens over uw bezoek aan onze website. Hieronder volgt een overzicht van persoonsgegevens

die kunnen worden verwerkt door

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

.

3

.

Bestelling

Voor uw bestelling heeft

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

 uw naam, e-mailadres,

adres(sen), betaalgegevens en soms ook uw telefoonnummer nodig. Daarmee kunnen we uw

bestelling bezorgen en uw op de hoogte houden over uw bestelling.

Chinese Medical Development

Center Zoetermeer

 verstrekt deze gegevens ook aan anderen als dat nodig is voor een bestelling,

bijvoorbeeld aan bezorgdiensten en ons distributiecentrum.

Als u op

www.naturaltaste.nl

 bij een externe verkoper bestelt, geeft

Chinese Medical Development

Center Zoetermeer

 uw gegevens aan deze verkoper. We eisen van onze externe verkopers dat ze

net zo zorgvuldig met uw gegevens omgaan als

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

dat doet.

4

.

Uw account

In uw account op

www.naturaltaste.nl

 slaat

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

onder andere de volgende informatie op:

uw naam, adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres,

aflever- en betaalgegevens, gegevens over uw eerdere bestellingen & reviews die u hebt geplaatst

.

5

.

Klantenservice

U kunt

bellen & e-mailen

 met onze klantenservice. Om u snel te kunnen helpen bij vragen, maken we

gebruik van uw gegevens als vermeld onder 1.3 en/of 1.4 en maken we aantekeningen die we

bewaren.

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

 registreert gegevens over het

telefoongesprek en bewaart chats. voor analyses en verbetering van onze diensten. Soms maakt

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

 gebruik van een andere partij voor het geven van

antwoord op uw vragen. Die kan daarvoor uw gegevens gebruiken.

6

.

Klantbeoordeling

Bij het schrijven van een klantbeoordeling, kunt u kiezen of uw persoonlijke gegevens zichtbaar zijn

voor andere bezoekers en of

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

 over uw

klantbeoordeling contact met u op mag nemen. In voorkomend geval houdt

Chinese Medical

Development Center Zoetermeer

 bij houden bij wie welke review schrijft en uw reviews staan ook in

uw account.

7

.

Prijsvragen

Als u meedoet aan een actie of prijsvraag, vraagt

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

om uw naam, adres en e-mailadres om de actie te kunnen uitvoeren, de prijswinnaar(s) bekend te

maken en de respons op reclameacties te meten.

8

.

Persoonlijk winkelen

Op basis van uw eerdere bezoeken aan

www.naturaltaste.nl

 houdt

Chinese Medical Development

Center Zoetermeer

 uw winkelgedrag en persoonlijke voorkeuren bij en kan

Chinese Medical

Development Center Zoetermeer

 haar aanbod aan u daarop aanpassen.

Chinese Medical

Development Center Zoetermeer

 gebruikt daarvoor cookies, uw IP-adres en informatie over

eerdere aankopen. Lees op

nvt

 meer over cookies en hoe u ze uit kunt zetten.

9

.

Verbetering van diensten

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

 kan uw gegevens als vermeld onder 1.3 en/of 1.4

gebruiken om u te vragen mee te doen aan een vrijblijvend klant- of marktonderzoek. Als derden dat

onderzoek voor

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

 uitvoeren, geeft

Chinese Medical

Development Center Zoetermeer

 uw e-mailadres aan die derde om dat onderzoek uit te voeren.

Artikel

2

 Doorgifte aan derden

1

.

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

 geeft uw persoonsgegevens niet aan derden,

tenzij:

a) De doorgifte geschiedt aan een door

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

 voor de in

deze Privacy Verklaring opgesomde doeleinden ingeschakelde derden, met welke derden

Chinese

Medical Development Center Zoetermeer

 een overeenkomst heeft gesloten waarin is bepaald hoe

deze Samenwerkingspartner op een verantwoorde wijze omgaat met uw persoonsgegevens;

b)

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

 op grond van een wettelijke plicht gehouden is

persoonsgegevens door te geven aan bevoegde instanties.

Artikel

3

 Beveiliging van gegevens

1

.

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

 maakt  - voor zover dat van haar verlangd mag

worden - gebruik van passende technische en organisatorische veiligheidsprocedures, onder meer

om ervoor te zorgen dat onbevoegden geen toegang krijgen tot uw gegevens en om het verlies, het

onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van de informatie die

Chinese Medical

Development Center Zoetermeer

 ontvangt.

Artikel

4

 Beschikbaarheid en wijziging van uw gegevens

1

.

U kunt op elk moment inzage vragen in uw persoonsgegevens die we verwerken. Ook kunt u een

verzoek doen om uw gegevens laten wijzigen of verwijderen. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar

info@cmdc.nl

 of gebruik maken van de de-autorisatie mogelijkheid in uw account. Als u ervoor

kiest om uw persoonsgegevens te verwijderen, kunt u geen gebruik meer maken van de website,

omdat de verwerking van uw persoonsgegevens essentieel is voor de werking van het website.

Artikel

5

 Cookies

1

.

Het is mogelijk dat

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

 tijdens een lopende sessie

gebruik maakt van first party session cookies. Deze cookies zijn in beginsel functioneel van aard.

Om alle cookies te weigeren of om te worden geïnformeerd iedere keer dat uw computer een cookie

ontvangt kunnen bij de “help”-functie op de werkbalk van de browser van uw computer de

instellingen van uw computer worden gewijzigd. Sommige functies op

www.naturaltaste.nl

 werken

mogelijk niet meer indien uw computer geen cookies kan ontvangen.

Artikel

6

 Aansprakelijkheid

Chinese Medical Development Center

Zoetermeer

1

.

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

 heeft geen zeggenschap over het eventuele

gebruik door derden van uw persoonsgegevens. Deze Privacy Verklaring heeft alleen betrekking op

de persoonsgegevens die

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

 verwerkt ten behoeve

van

www.naturaltaste.nl

.

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

 accepteert geen enkele

verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites of diensten

van derden.

Artikel

7

 Bewaartermijn

1

.

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

 bewaart persoonsgegevens gedurende een

periode van 12 maanden na uw laatste bezoek aan

www.naturaltaste.nl

, tenzij

Chinese Medical

Development Center Zoetermeer

 op grond van een wettelijke bepaling verplicht is

persoonsgegevens langer te bewaren.

Artikel

8

 Wijziging Privacy Verklaring

1

.

Chinese Medical Development Center Zoetermeer

 behoudt zich het recht voor om deze Privacy

Verklaring aan te passen. Elke aanpassing zal via

www.naturaltaste.nl

 bekend gemaakt worden.

Door na wijzigingen gebruik te maken van

www.naturaltaste.nl

 gaat u akkoord met een eventueel

gewijzigde Privacy Verklaring. Hou voor alle wijzigingen regelmatig deze pagina en

www.naturaltaste.nl

 in de gaten. De huidige Privacy Verklaring is bijgewerkt op 01-06-2018

 

What we collect

We may collect the following information:

  • name
  • contact information including email address
  • demographic information such as postcode, preferences and interests
  • other information relevant to customer surveys and/or offers

For the exhaustive list of cookies we collect see the List of cookies we collect section.

What we do with the information we gather

We require this information to understand your needs and provide you with a better service, and in particular for the following reasons:

  • Internal record keeping.
  • We may use the information to improve our products and services.
  • We may periodically send promotional emails about new products, special offers or other information which we think you may find interesting using the email address which you have provided.
  • From time to time, we may also use your information to contact you for market research purposes. We may contact you by email, phone, fax or mail. We may use the information to customise the website according to your interests.

Security

We are committed to ensuring that your information is secure. In order to prevent unauthorised access or disclosure, we have put in place suitable physical, electronic and managerial procedures to safeguard and secure the information we collect online.

How we use cookies

A cookie is a small file which asks permission to be placed on your computer's hard drive. Once you agree, the file is added and the cookie helps analyse web traffic or lets you know when you visit a particular site. Cookies allow web applications to respond to you as an individual. The web application can tailor its operations to your needs, likes and dislikes by gathering and remembering information about your preferences.

We use traffic log cookies to identify which pages are being used. This helps us analyse data about web page traffic and improve our website in order to tailor it to customer needs. We only use this information for statistical analysis purposes and then the data is removed from the system.

Overall, cookies help us provide you with a better website, by enabling us to monitor which pages you find useful and which you do not. A cookie in no way gives us access to your computer or any information about you, other than the data you choose to share with us. You can choose to accept or decline cookies. Most web browsers automatically accept cookies, but you can usually modify your browser setting to decline cookies if you prefer. This may prevent you from taking full advantage of the website.

Links to other websites

Our website may contain links to other websites of interest. However, once you have used these links to leave our site, you should note that we do not have any control over that other website. Therefore, we cannot be responsible for the protection and privacy of any information which you provide whilst visiting such sites and such sites are not governed by this privacy statement. You should exercise caution and look at the privacy statement applicable to the website in question.

Controlling your personal information

You may choose to restrict the collection or use of your personal information in the following ways:

  • whenever you are asked to fill in a form on the website, look for the box that you can click to indicate that you do not want the information to be used by anybody for direct marketing purposes
  • if you have previously agreed to us using your personal information for direct marketing purposes, you may change your mind at any time by writing to or emailing us at info@naturaltaste.nl

We will not sell, distribute or lease your personal information to third parties unless we have your permission or are required by law to do so. We may use your personal information to send you promotional information about third parties which we think you may find interesting if you tell us that you wish this to happen.

You may request details of personal information which we hold about you under the Data Protection Act 1998. A small fee will be payable. If you would like a copy of the information held on you please write to Parkdreef 58 2724 EK Zoetermeer Tel: 079-5937468Opening time: Tue. Wed. Fri. 09.00 - 17.00 Thu. 12.00 - 20.00.

If you believe that any information we are holding on you is incorrect or incomplete, please write to or email us as soon as possible, at the above address. We will promptly correct any information found to be incorrect.

List of cookies we collect

The table below lists the cookies we collect and what information they store.

COOKIE nameCOOKIE Description
CARTThe association with your shopping cart.
CATEGORY_INFOStores the category info on the page, that allows to display pages more quickly.
COMPAREThe items that you have in the Compare Products list.
CURRENCYYour preferred currency
CUSTOMERAn encrypted version of your customer id with the store.
CUSTOMER_AUTHAn indicator if you are currently logged into the store.
CUSTOMER_INFOAn encrypted version of the customer group you belong to.
CUSTOMER_SEGMENT_IDSStores the Customer Segment ID
EXTERNAL_NO_CACHEA flag, which indicates whether caching is disabled or not.
FRONTENDYou sesssion ID on the server.
GUEST-VIEWAllows guests to edit their orders.
LAST_CATEGORYThe last category you visited.
LAST_PRODUCTThe most recent product you have viewed.
NEWMESSAGEIndicates whether a new message has been received.
NO_CACHEIndicates whether it is allowed to use cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CARTA link to information about your cart and viewing history if you have asked the site.
POLLThe ID of any polls you have recently voted in.
POLLNInformation on what polls you have voted on.
RECENTLYCOMPAREDThe items that you have recently compared.
STFInformation on products you have emailed to friends.
STOREThe store view or language you have selected.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIEIndicates whether a customer allowed to use cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDSThe products that you have recently viewed.
WISHLISTAn encrypted list of products added to your Wishlist.
WISHLIST_CNTThe number of items in your Wishlist.

Clinic For TCM

em_ads_11.jpg

acupuncture

30 years experiences

 

Wat is Acupunctuur

Acupunctuur is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde(TCG). Een geneeskunde met een historie van ruim 4000 jaar...

Read more

em_ads_12.jpg

Tuina

massage

 

Wat is orthopedie - Tuina

De Tuina-technieken zijn gebaseerd op een diepgaand inzicht in en begrip van de anatomische en psychologische kennis van de mens...

Read more

em_ads_13.jpg

Chinese

Kruiden

 

Chinese Kruiden Therapie

In China is dit een zeer belangrijke vorm van geneeskunde. Vele honderden jaren heeft men de invloed van voedingsstoffen op de...

Read more